Drie nieuwe Apple Watch commercials
geplaatst: 25 april 2015 - 12:51
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Drie nieuwe Apple Watch commercials
De Apple Watch is uit, en dus brengt Apple meer commercials uit, want dit is natuurlijk het moment waarop de aandacht van het publiek getrokken moet worden. Want de Apple Watch is niet alleen een nieuw product van Apple, het is een compleet nieuwe categorie.

De drie commercials die Apple nu heeft uitgebracht zijn alledrie duidelijk gericht op de beleving van de Apple Watch. Dus niets technisch, alleen interacties tussen mensen, waarbij we tussen neus en lippen door kunnen zien wat die voor ons in ons leven kan betekenen.Het contact is groot met de eerdere commercials die Apple voor de Apple Watch maakt. Al deze commercials, dus ook de eerdere, zijn op deze pagina van Apple te zien.

geplaatst door: Robert
Drie nieuwe Apple Watch commercials
reactie #1 geplaatst: 25 april 2015 - 13:10
Mooi gemaakt weer, slim features in context in beeld gebracht.
geplaatst door: Thomas
Wat ik hier uitkraam is puur mijn persoonlijke mening.
Drie nieuwe Apple Watch commercials
reactie #2 geplaatst: 26 april 2015 - 10:11
Heel smaakvol gefilmd en gemonteerd. En nergens een iPhone in zicht die toch echt noodzakelijk is. Tegen de tijd dat de iWatch het voor elkaar speelt om zonder iPhone te functioneren is het wat mij betreft een echt volwaardig product. Nu nog niet.
geplaatst door: Bestek88
Pluk de dag en kus het gazon.http://www.BestOntwerp.nl
Drie nieuwe Apple Watch commercials
reactie #3 geplaatst: 26 april 2015 - 10:23
@ Bestek88: dat je de iPhone niet ziet lijkt me logisch, de essentie van de Apple Watch is tenslotte dat je jouw iPhone in je zak kan houden.

Verder zie ik het bezwaar dat je er een iPhone bij moet hebben niet, ga jij wel eens je huis uit zonder telefoon?

(ik zie het bezwaar praktisch trouwens wel, ik heb een 4s, dus zal minstens een 5 moeten kopen om de Apple Watch te kunnen gebruiken.  :wink:).
geplaatst door: GeorgeM