Een preview van HomeKit security video
geplaatst: 9 oktober 2019 - 13:36
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomeKit-icoon.jpg
Een preview van HomeKit security video
Apple kondigde het al eerder aan, HomeKit gaat een optie krijgen waarmee je met ondersteunde camera’s automatisch beelden vast kan leggen. Daarbij zal het kunstmatige intelligentie zijn die automatisch momenten vastlegt die interessant zijn.

Die functie is er nog niet, het is vast de bedoeling dat die binnenkort als verrassing met een update gaat verschijnen. Maar als je iets een verrassing wilt laten zijn, dan is het niet zo’n goed idee om het al op een iPad in een Apple Store te zetten. Volgens Zach Truskowski is het precies daar waar hij het aantrof, het vastlegde en het daarna naar zichzelf stuurde. Zo kan het dat we nu al mee kunnen genieten van de interface die Apple hier waarschijnlijk bij gaat gebruiken, welke camera die daarbij gebruikt werd is niet bekend.


In de video zien we twee keer een auto vertrekken en aankomen, een hond een bal pakken op de oprit en iemand die pakketjes komt afleveren. Met andere woorden, het lijkt simpelweg door beweging geactiveerd, maar er is natuurlijk niet te zien wat de software hier heeft weggelaten.

Tijdens de presentatie van deze functie waren de logo’s van Netatmo, Eufy en Logitech te zien als partners voor HomeKit Secure Video. Hiermee kunnen de camera’s lokaal de beelden versleutelen en daarna opslaan op Apple’s eigen iCloud servers.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomeKitSecureVideoWWDC2019.jpg
Een preview van HomeKit security video


Daar worden ze dan 10 dagen vastgehouden, terwijl de data hiervan niet meetelt in het totaal. Heb je een abonnement tot 200 GB dan kan je daarbij één camera gebruiken, met een 2 TB abonnement zijn er maximaal vijf camera’s mogelijk.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Een preview van HomeKit security video
reactie #1 geplaatst: 9 oktober 2019 - 20:41
Ben heel benieuwd welke camera's hier straks mee gaan werken en wanneer deze beschikbaar komen.
geplaatst door: Rutger
iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) | MacBook Pro (15-inch, 2016) | iPhone X |  iPad Air |  Apple TV (4th generation)