geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Nieuwe Apple TV+ commercial: ‘Everyone but Jon Hamm’
Heb je de serie Mad Men gezien dan herken je Jon Hamm meteen: hij drukte er een enorm stempel op en niet alleen omdat hij een hoofdrol had. Maar dat hij veel meer kan dan Don Draper vormgeven liet hij in andere producties zien, bijvoorbeeld als Buddy in de film Baby Driver.

 Het is deze ster die zich heeft laten strikken voor een nieuwe commercial voor Apple TV+, waarin hij zichzelf uitgebreid in de maling mag nemen. Want het thema is dat inmiddels zo’n beetje alle filmsterren op Apple TV+ te zien zijn, behalve Jon Hamm zelf. En hij heeft duidelijk plezier in dit staaltje gezonde zelfspot, al was het alleen maar omdat hij zich hierdoor alsnog met Apple TV+ verbonden heeft.


Apple TV+

Apple TV+ krijg je nog steeds 3 maanden lang als je een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koopt en deze aanbieding binnen 90 dagen activeert (in dat geval dat activeren niet vergeten dus).

Neem je een abonnement op Apple TV+ dan kost dat € 4,99 per maand, waarbij je het binnen de eerste 7 dagen gratis weer kan opzeggen als het niet bevalt.

Als laatste is er het Apple One abonnement. In ons taalgebied vind je daarin Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud+ bij elkaar gebundeld voor € 14,95 per maand voor één persoon, of  € 19,95 voor een gezin (maximaal vijf personen). #AppleTVPlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Nieuwe Apple TV+ commercial: ‘Everyone but Jon Hamm’
24 januari 2022 - 11:27    reactie #1
geplaatst door: orange
Haha... mooie commercial inderdaad.
Sinds 12-01-1963.
Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl