https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FluidMaskCutoutTool-icoon.jpg
FluidMask Cutout Tool tijdelijk voor de helft van de prijs
Als je veel met foto's werkt en er van tijd tot tijd meer mee wilt dan wat er tijdens het fotograferen mogelijk was, dan heb je waarschijnlijk al eens met een masker gewerkt. Met zo'n masker kan je een bepaald gedeelte van een afbeelding isoleren, waarna er van alles mogelijk is.

Zo kan je de achtergrond aanpassen of zelfs helemaal veranderen, met het onderwerp zelf iets doen terwijl de rest van de afbeelding hetzelfde blijft, etc. Maar het is vooral met haar en rook dat het vaak lastig wordt, die lopen nu eenmaal vaak over in de achtergrond. Voor dat soort gevallen kan Vertus Fluid Mask voor de Mac een uitkomst zijn.


Werk je liever op de iPad, dan is er goed nieuws, want er is net een versie van ditzelfde programma daarvoor uitgekomen, en dat heet FluidMask Cutout Tool. Dat zal 11 euro gaan kosten, maar ter ere van deze introductie kan je het tijdelijk voor maar € 5,49 aanschaffen in de iOS App Store.


Hierboven zie je wat er met het FluidMask Cutout Tool van Vertus mogelijk is, meer details ervan zijn op deze pagina te vinden. De systeemeisen zijn niet heel erg hoog, een iPad met minimaal iOS 9.0 daarop is alles wat ervoor nodig is.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert