Forklift op dit moment stevig in de aanbieding
geplaatst: 20 mei 2020 - 13:19
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Forklift-icoon.jpg
Forklift op dit moment stevig in de aanbieding
Als je een uitstekend programma voor de Mac zoekt dat je zowel als bestands-manager als voor FTP kan gebruiken, dan is de lijst niet heel erg lang. Eén van de programma’s die waarschijnlijk op dat lijstje zal staan is Forklift, een app van een kleine groep onafhankelijke ontwikkelaars.

Als je zo’n programma nodig hebt dan is Forklift op dit moment extra de moeite waard, want op dit moment is dit programma stevig in de aanbieding. Zo kost een Single-user License op dit moment maar een derde van de normale prijs. Forklift zelf prijst zich aan als “The most advanced dual pane file manager and file transfer client for macOS”, en hoewel dat een beetje Amerikaans ‘over the top’ is, raden we het programma niet voor niets aan. Hieronder de promo-video van Forklift zelf, met daaronder een onafhankelijke review.


Wil je gebruik maken van deze aanbieding, daarvoor moet je op deze pagina zijn en hier vind je hele lijst van alles wat Forklift kan, welke protocollen het ondersteunt (SFTP, FTP, WebDAV, Amazon S3, Backblaze B2, Google Drive, Rackspace CloudFiles, SMB, AFP en NFS geformatteerde schijven), etc.met dank aan forumlid ‘iEscape’, die dit nieuws als eerste meldde #FTP #Aanbieding
geplaatst door: Robert
antw: Forklift op dit moment stevig in de aanbieding
reactie #1 geplaatst: 20 mei 2020 - 19:17
Dat ziet er mooi uit en heb zojuist de proefversie geprobeerd en werkt heel fijn.

Bij het bestellen probeerde ik de versie van $16,95 te bestellen maar bij de afrekening kwam het op bijna 21 Euro. Dat zal wellicht BTW en valuta omrekening zijn maar tikt toch wel aan, daar wordt geen melding van gemaakt tijdens het afrekenen.

Mis ik soms iets in verband met de gevraagde couponcode?

Fijne dag verder, Theo


Edit; Zie zojuist dat er local taxes may apply.
Laatst bewerkt op: 20 mei 2020 - 21:53 door theot
geplaatst door: theot