geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Gedeelte van de content van Apple TV+ vanaf vandaag gratis
Terwijl veel van ons zoveel mogelijk thuis blijven uit vrije keuze, of moeten blijven, zijn er steeds meer bedrijven die hun online content gratis beschikbaar stellen. Dat heeft Apple gisteren in de VS ook gedaan voor een gedeelte van de content van Apple TV+, de rest van de wereld zou vandaag moeten volgen.

Een gedeelte van de content betekent ook dat sommige films en shows niet te bekijken zijn. Tenminste, als je geen proef-abonnement hebt, recent een nieuw Apple device gekocht hebt of al een abonnement hebt op Apple TV+. Is dat wel het geval dan kan je alle content van Apple TV+ natuurlijk al bekijken. Onder de shows die ook nu niet gratis te bekijken zijn zitten de series The Morning Show, See en Amazing Stories, de films The Banker, Mythic Quest en Hala en ook Oprah Talks is ervan uitgesloten.


Welke series vanaf vandaag bij ons wel allemaal gratis te zien zijn vind je hieronder.


Als je meer over deze series en films wilt weten, klik dan even op de naam. The Elephant Queen is een schitterende natuurfilm, meer daarover in dit eerdere nieuwsbericht van MacFreak. #AppleTVPlus
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
geplaatst door: ettepet
Iets heel anders, hoe zit dat met Apple TV+. Kun je met zo'n abonnement ook alle films streamen die je anders zou moeten huren/kopen?
geplaatst door: MacFrankie
Nee.
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!