Hands-On met de nieuwe Apple Watch Series 4
geplaatst: 13 september 2018 - 11:57
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
Hands-On met de nieuwe Apple Watch Series 4
Tijdens de keynote gisteren werd veel tijd besteed aan de nieuwe Apple Watch, niet voor niets, want inmiddels is overduidelijk geworden dat het eerste compleet nieuwe device dat onder Tim Cook uitgebracht werd ook een doorslaand succes is.

Want tijdens de keynote werd het ook al vermeld: de Apple Watch is inmiddels niet alleen de best verkopende smartwatch, het is simpelweg het best verkopende horloge ter wereld. Maar tijdens zo'n keynote krijgen we alleen maar te zien waar Apple voor gekozen heeft, terwijl iedereen die tijdens de keynote in de zaal zit na afloop de kans krijgt om de nieuwe gadgets uit te proberen. Daarvan hebben we hieronder een bloemlezing van vijf YouTube filmpjes, waardoor je de Apple Watch Series 4 ook kan zien op een wat minder gepolijste manier.
Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Hands-On met de nieuwe Apple Watch Series 4
reactie #1 geplaatst: 13 september 2018 - 20:41
Dus toch de creditatie aangevraagd en gekregen om officieel medisch apparaat te zijn. Amazing en sluit aan bij, door de industrie gecreëerde, vraag om steeds maakbaarder te worden.

Nu kunnen we ons schuldig gaan voelen als we geen Apple Watch dragen en een hardaanval krijgen. Als we een Apple Watch hadden gedragen waren we er (mogelijkerwijs) levend vanaf gekomen.
geplaatst door: Jurriaan
5s iOS 12 | Air2 iPadOS | iMac ‘08
antw: Hands-On met de nieuwe Apple Watch Series 4
reactie #2 geplaatst: 13 september 2018 - 22:35
Harde aanval of hartaanval?  :music:

Maar wat is je punt? Het is wel goed wat Apple doet of juist niet? Of een beetje wel...?
geplaatst door: Flix