https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Calculator-iOS-icoon.jpg
Heeft de Numworks Graphing Calculator de toekomst?
Op onze scholen wordt erg vaak exact voorgeschreven welke grafische calculator je moet gebruiken, en daar mag je in de regel niet van afwijken. Maar als je niet aan dat soort regels vast zit, en op zoek bent naar een goede voor niet al te veel geld, dan is NumWorks Graphing Calculator een aanrader.

Al helemaal omdat deze calculator ook bestaat voor zowel iOS als Android, in beide gevallen gratis is en regelmatig updates krijgt met nieuwe of verbeterde functies. Maar ook als je liever dedicated hardware gebruikt dan is het ook een goede optie, deze is al te koop voor net onder de 80 euro. En ook die krijgt regelmatig updates. In de video hieronder wordt de NumWorks Graphing Calculator vergeleken met de TI-84 van Texas Instruments.


In de video kan je duidelijk zien op welke gebieden de NumWorks Graphing Calculator al voor ligt, en hoeveel sneller die is. Maar ook dat er nog een paar gebieden zijn waar er nog wat werk aan de winkel is, de kans lijkt erg groot dat die verbeteringen de komende tijd in updates zullen worden toegevoegd.

En nu we toch over calculators hebben, Hewlett Packard heeft net aangekondigd dat het Cray, de makers van supercomputers gaan overnemen. In dat geval gaat het dus om de krachtigste calculators ter wereld, dat de NumWorks Graphing Calculator nooit worden.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert