Het uitstekende Shadowmatic nu maar voor 99 cent
geplaatst: 6 juni 2016 - 14:32
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Het uitstekende Shadowmatic nu maar voor 99 cent
Als je op zoek bent naar een origineel en erg goed uitgevoerd puzzelspel, dan is Shadowmatic echt een aanrader. In deze game moet je 3D objecten zo draaien dat de schaduw ervan voor jou bruikbaar is om elementen mee te maken en zo verder in de game te komen.

Moeilijk in woorden uit te leggen, maar hieronder vind je de trailer van deze game, en als je die bekijkt wordt het waarschijnlijk snel duidelijk waar het hier om gaat.

Niet alleen het idee achter deze game is goed, ook de uitvoering zorgt ervoor dat het een echte aanrader is. Het won dan ook veel prijzen, waaronder een Apple Design Award en het werd gekozen als het Beste van de App Store in 2015.Normaal gesproken kost deze game € 2,99, maar op dit moment kan je het kopen voor éénderde van de prijs, en ben je dus voor 99 cent al klaar in de iOS App Store. De systeemeisen zijn trouwens niet hoog, iOS 6.0 is al voldoende om deze game te kunnen spelen. En er zijn geen in-app aankopen, dus voor 99 cent ben je echt helemaal klaar.geplaatst door: Robert
Het uitstekende Shadowmatic nu maar voor 99 cent
reactie #1 geplaatst: 6 juni 2016 - 20:53
Leuk, dank voor de tip  :cool:
geplaatst door: ElectricCat
Het uitstekende Shadowmatic nu maar voor 99 cent
reactie #2 geplaatst: 6 juni 2016 - 23:47
Ziet er goed uit, dus net ook gekocht.  :thumbs-up:
geplaatst door: anraadts