HomePod heeft inmiddels goedkeuring van de FCC gekregen
geplaatst: 22 januari 2018 - 14:19
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-icoon.jpg
HomePod heeft inmiddels goedkeuring van de FCC gekregen
Apple doet altijd erg hard zijn best om goedkeuring van de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) zo laat mogelijk gepubliceerd te krijgen, ze houden er nu eenmaal erg van in Cupertino om ons zoveel mogelijk te verrassen.

Als de FCC de goedkeuring van een product van Apple eenmaal publiceert betekent dat dan ook bijna altijd dat het op het punt staat om uit te komen. De goedkeuring van een "Wireless Speaker" van Apple Inc. op deze pagina van de FCC betekent dan ook hoogstwaarschijnlijk dat de lancering van de HomePod voor de deur staat. Ondanks dat de verrassing, door het eerdere uitstel, er misschien vanaf is, zijn wij toch erg benieuwd of de geluidskwaliteit ervan zo goed is als Apple ons tijdens de presentatie van de WWDC vorig jaar deed geloven.De video hierboven laat een samenvatting zien van alle aankondigen tijdens de WWDC 2017. De aankondiging van de HomePod begint op 5 minuten en 28 seconden daarin.

Vorige week kon je hier op MacFreak al lezen dat de eerste lading van 1 miljoen HomePods al naar Apple verstuurd zou zijn. Dat samengevoegd met de publicatie van de FCC lijkt een aanwijzing dat de lancering van de HomePod nu voor de deur staat, mogelijk dat het morgen al zover is.


met dank aan forumlid 'VwVanFan', die dit nieuws als eerste meldde


geplaatst door: Robert