https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2020-12,9-inch-icoon.jpg
iFixit haalt de nieuwe 12.9-inch iPad Pro uit elkaar
Bij iFixit hebben ze inmiddels de nieuwe 12,9 iPad Pro uit elkaar gehaald. Dat is nog steeds niet makkelijk, de aansluitingen van de eerste twee flat-cables die je tegenkomt zitten allebei onder plaatjes die eerst losgeschroefd moeten worden.

Er is vooral veel aandacht voor de nieuwe LiDAR scanner. Die blijkt minder infrarood-punten te projecteren dan Face ID. Dat zou geen probleem moeten zijn, het zijn er genoeg om snel waar te nemen wat er zich voor de iPad Pro bevindt. En er hangt natuurlijk veel minder vanaf, bij het identificeren van een gezicht bij Face ID is het natuurlijk een stuk belangrijker dat dit erg exact gebeurt. Verder zijn er geen grote verrassingen, de constructie is grotendeels hetzelfde en veel van de onderdelen zijn nog steeds verlijmd.


Ook wordt 6 GB RAM bevestigd, en is het goede nieuws dat de USB-C poort nog steeds modulair is, mocht dat nodig zijn dus relatief makkelijk te vervangen. De batterij blijkt dezelfde 36,59 Wh configuratie te zijn gebleven als die van het vorige model.

De eindscore van iFixit is hetzelfde als het model uit oktober 2018, een drie op een schaal van één tot en met tien. Niet verbazend, want ook in deze nieuwe iPad Pro zijn nog steeds erg veel onderdelen verlijmd. #iPadPro #iFixit #Teardown
geplaatst door: Robert
antw: iFixit haalt de nieuwe 12.9-inch iPad Pro uit elkaar
reactie #1 geplaatst: 30 mei 2020 - 07:24
Review op Tweakers.

https://tweakers.net/reviews/7866/apple-ipad-pro-2020-de-dansende-cirkel-die-alles-verandert.html

Citaat

Samengevat

De iPad Pro 2020 is de eerste in zijn soort die uitkomt terwijl iPadOS ondersteuning biedt voor een aanwijzer. Dat tilt deze tablet tot grotere hoogten dan zijn voorgangers, al hebben die nu dezelfde ondersteuning. Voor een tablet op zich zijn de verbeteringen beperkt. De soc is grafisch iets sterker, je krijgt standaard 64GB meer opslaggeheugen en meer werkgeheugen, de microfoons zijn verbeterd en er is ondersteuning voor wifi 6. Nieuw op cameragebied is de time-of-flightsensor, die augmented-realitytoepassingen verbetert. Ook heeft hij een ultragroothoekcamera. Het is een enorm krachtige tablet, maar wel prijzig.

meer ...
geplaatst door: puk1980
Ik luister nu naar The League Unlimited Orchestra.