geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
iPhones met een 12MP selfie camera, zwarte lenzen en meer
Ming-Chi Kuo, de analist met de beste contacten bij Apple, maar vooral bij de toeleveranciers, heeft weer een aantal verwachtingen over iPhones later dit jaar naar buiten gebracht. Omdat hij het zo vaak bij het rechte eind heeft hieronder al de voorspellingen uit zijn nieuwe release note op een rij.

De opvolgers van de iPhone Xs en Xs Max zullen drie camera’s aan de achterkant krijgen, dat sluit aan bij eerdere geruchten. Alledrie de lenzen zullen door Sony geleverd worden en alledrie hebben een resolutie van 12 megapixels, waarbij het gaat om een telelens, een groothoek en een zogenaamde super-groothoek, die nog meer elementen aan de buitenkanten van het frame in een foto kan laten zien. De huidige 7 megapixel camera aan de voorkant zal ook vervangen worden door een 12 megapixel model.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.TrueDepth-iPhoneX-silver.jpg
iPhones met een 12MP selfie camera, zwarte lenzen en meer


De opvolger van de iPhone Xr zou een extra lens aan de achterkant krijgen, maar Kuo weet nog niet wat daar de resolutie van zal zijn of wat de verdere specificaties zullen zijn. Ook dit sluit aan bij eerdere geruchten.

De lenzen aan zowel de voor- als de achterkant zouden bedekt worden met een zwarte coating, waarschijnlijk om het er allemaal mooi en strak uit te laten zien omdat de lenzen dan nog nauwelijks zichtbaar zullen zijn.


Het overzicht hieronder komt uit de nieuwe research note van Ming-Chi Kuo, hierin kan je alle verschillende lenzen zien die dit jaar in de nieuwe iPhones zouden moeten verschijnen.

https://cdn.macrumors.com/article-new/2019/04/kuo-2019-iphone-cameras-800x493.jpg
iPhones met een 12MP selfie camera, zwarte lenzen en meer


Als laatste meldt Kuo dat de nieuwe iPhones in de tweede helft van het jaar verwacht worden. Maar dat laatste is waarschijnlijk voor niemand een verrassing, Apple presenteert de nieuwe iPhones al jaren in september.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.