https://www.macfreak.nl/modules/news/images/KristallenBol-icoon.jpg
“iPad Pro met 3D ToF Camera en nieuwe MacBooks in 2020”
Ming-Chi Kuo, de analyst die opvallend vaak weet heeft van de plannen van Apple voorspelde Time-of-Flight (ToF) camera voor iPhones in 2020, dat is een camera die met laser of LED een 3D beeld opneemt. Dat verbetert de kwaliteit van de foto’s en helpt ook bij Augmented Reality (AR).

Of deze camera’s echt in de iPhones zullen zitten die Apple over een jaar uit gaat brengen is natuurlijk nog lang niet bekend, maar Kuo komt ondertussen met een vergelijkbare voorspelling voor nieuwe iPad Pro modellen. Hij denkt dat die een ToF camera zullen hebben, in het eerste kwartaal van 2020 in productie zullen gaan en in het tweede kwartaal uitgebracht zullen gaan worden. In de video hieronder wordt in het kort uitgelegd wat ToF is en hoe het werkt.


En dat is nog niet alles, hij denkt ook dat er dan nieuwe MacBook modellen met een nieuw toetsen-mechanisme uitgebracht zullen gaan worden. Het vlinder-mechanisme van de huidige modellen zou dan vervangen worden door een nieuw schaar-mechanisme.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.16inchMacBookPro-2.jpg
“iPad Pro met 3D ToF Camera en nieuwe MacBooks in 2020”


Kuo sprak eerder al de verwachting uit dat Apple rond deze tijd een 16-inch MacBook Pro uit zal gaan brengen waarin ook al dit nieuwe schaar-mechanisme gebruikt zal worden. Deze nieuwe toetsenborden zou beter bestand zijn tegen hitte en viezigheid. Mogelijk dat Apple die nieuwe 16-inch MacBook Pro later deze maand zal gaan aankondigen.

Ook onderstreepte hij nog eens zijn verwachting dat er een opvolger gaat komen voor de iPhone SE. Deze ‘iPhone SE 2’ zou gebaseerd zijn op de iPhone 8, en volgens hem al in het eerste kwartaal van 2020 uit zal komen.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert