geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2021Lineup-icoon.jpg
“iPad Pro’s met M2 chip en draadloos opladen in september of oktober”
Nu Apple de nieuwe 13,6-inch MacBook Air met M2 chip heeft uitgebracht is het natuurlijk een kwestie van tijd voordat we iPad Pro modellen gaan zien met diezelfde chip. Helemaal als je bedenkt dat de laatste update in mei vorig jaar was en Apple de nieuwe chips al heeft.

Het enige wat dit zou kunnen doorkruisen is het gerucht dat Apple bezig is met iPads met een nog groter 14,1-inch scherm en een nieuw design (met name nog smallere randen). Maar volgens Bloomberg’s Mark Gurman komen er in september of oktober al iPad Pro modellen met de M2 chip en de optie om ‘draadloos’  te laden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadPro2020.jpg
“iPad Pro’s met M2 chip en draadloos opladen in september of oktober”


Het was trouwens dezelfde Mark Gurman die in juni vorig jaar al meldde dat er bij Apple gewerkt wordt aan grotere iPads, maar ook dat ze in Cupertino nog van plan waren om dit jaar eerst nog een update van de huidige modellen uit te brengen.

Naast de M2 chip en de optie voor draadloos opladen zouden de nieuwe iPad Pro modellen later dit jaar ook weer verbeterde camera’s krijgen. Waar Apple lang fotografie met iPads niet erg belangrijk leek te vinden is dat de laatste jaren duidelijk veranderd, en zeker bij de Pro modellen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadPro2020PencilProDisplay.jpg
“iPad Pro’s met M2 chip en draadloos opladen in september of oktober”
 #iPadPro #Gerucht
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.