https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleGiftCard-icoon.jpg
In VS vanaf nu één cadeaubon van Apple voor alle diensten
Apple biedt steeds meer diensten aan, en dus ook steeds meer opties voor cadeaubonnen. Daarvan had Apple er dan ook meerdere, bijvoorbeeld de App Store & iTunes-cadeaubonnen en de cadeaubonnen voor de Apple Store, en dat is natuurlijk niet erg handig.

Dat hadden ze bij Apple ook door, en daarom is er nu één cadeaubon (gift card) geïntroduceerd voor alles wat Apple aanbiedt. Met zo’n cadeaubon je dus heel erg veel aanschaffen, denk bijvoorbeeld aan Apple devices, accessories, apps, games, muziek, films en TV shows. En daar komt ongetwijfeld in de toekomst nog meer bij. De nieuwe kaart heeft ook meteen een nieuw design meegekregen, acht verschillende per mail en in fysieke vorm zijn er vijf variaties. Die laatste vijf kan je hieronder zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleGiftCards2020.jpg
In VS vanaf nu één cadeaubon van Apple voor alle diensten


Wanneer in Nederland en België?

Op deze pagina van Apple kan je de nieuwe gift cards zien, maar bij ons is dat nog niet het geval. Wanneer deze nieuwe cadeaubonnen in Nederland en België beschikbaar komen is nog niet bekend, maar het staat als een paal boven water dat we in de komende tijd deze nieuwe kaarten op meer plekken actief zullen gaan zien.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde


geplaatst door: Robert
antw: In VS vanaf nu één cadeaubon van Apple voor alle diensten
reactie #1 geplaatst: 1 augustus 2020 - 13:23
die kaartjes zijn zo mooi dat je kunt zeggen leuk om te verzamelen
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB iOS 14.2 2016
old Apple computers never death