https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
iPhone 7 lijkt op iPhone 6, zonder lijnen achterop en vlakke camera?
Het duurt nog wel even voordat de iPhone 7 uit zal komen. Die wordt, net zoals de meeste iPhone's die hem voorgingen, pas aan het begin van de herfst verwacht. Maar Apple zet al jaren de toon bij de smartphones, en er is dan ook geen gebrek aan geruchten rond de opvolger van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Volgens de meest recente geruchten zou de iPhone 7 geen antenne strepen meer over de achterkant hebben, zou de lens niet meer uitsteken, maar zou het geheel nog veel lijken op de iPhone 6 en 6s modellen.Dat de lens niet meer uit zal steken is nu mogelijk omdat de camera-module dunner geworden is. Over die camera is nog wat te melden, het is bekend dat er bij Apple al een tijd gewerkt wordt aan geavanceerde technieken daarvoor, en daar is een dual-lens camera voor nodig.

Volgende de geruchten zou alleen het grotere Plus-model die camera met twee lenzen nu gaan krijgen. Als dat inderdaad zo is dan wordt het een lastige keuze voor mensen die wel graag die betere camera in hun iPhone willen, maar een telefoon met een scherm met een beelddiagonaal van 5,5 inch echt te groot en onhandig vinden.

Of de iPhone 7 ook dunner zal zijn dan zijn voorgangers is nog niet bekend, maar als dat zo is dan zal het waarschijnlijk maar om een erg klein verschil gaan.geplaatst door: Robert