https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXrBlauw-icoon.jpg
iPhone redt leven eigenaar op een erg bijzondere manier
Dat de Apple Watch steeds meer levens van eigenaren redt is bekend, inmiddels geen aanleiding meer om dat hier in de nieuwsberichten te plaatsen, het gebeurt te vaak. Maar de aanval op een man in Australië waar zijn leven door een iPhone gered werd lijkt wel de moeite van het vermelden waard.

Om negen uur ’s ochtends draaide deze man zijn eigen oprit op met zijn auto, stapte uit en zag dat een bekende van hem buiten zijn erf stond met een pijl en boog. Omdat hij zich bedreigd voelde pakte hij zijn iPhone om wat er gaande was vast te leggen, en juist op dat moment werd een pijl op hem afgevuurd. Die pijl ging dwars door de iPhone en de schermbeschermer daarop heen, waarna de iPhone tegen zijn kin tot stilstand kwam.De man met de pijl en boog werd ter plekke ingerekend, het slachtoffer had alleen een sneetje in zijn kin waar verder geen medische behandeling voor nodig was. De aanvaller is inmiddels staat van beschuldiging gesteld voor meerdere vergrijpen, waaronder “bodily harm” en “malicious damage”.iPhones worden ontworpen om veel krachten te kunnen weerstaan, maar met dit soort situaties wordt natuurlijk geen rekening gehouden. In de video hieronder kan je in vertraging zien wat er kan gebeuren met een iPhone als daar op een afstand van dertig meter met een pijl en boog op geschoten wordt.
Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert