Is dit hoe de iPhone 11 er uit gaat zien?
geplaatst: 18 juli 2019 - 10:31
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Is dit hoe de iPhone 11 er uit gaat zien?
Als de geruchten kloppen dan gaan de nieuwe iPhones er bijna hetzelfde uitzien als de huidige modellen, alleen aan de achterkant zou er een grote verandering zijn. Om de derde lens kwijt te kunnen zou Apple daar een grotere en vierkante plaats voor hebben gereserveerd.

Het is nog met een slag om de arm, maar er zijn inmiddels al meerdere makers van hoesjes die hierop inzetten, de kans lijkt dus relatief groot dat de komende iPhones een groter zwart vlak aan de achterkant krijgen, dat net zoals het huidige nog steeds uitsteekt. Of de naam van deze nieuwe generatie iPhone XI of iPhone 11 gaat heten is nog niet bekend, er zijn nog geen verpakkingen en dergelijke uitgelekt.


Die grotere plek voor de lenzen is nodig omdat er naast de standaard- en telelens van de Xs en Xs Max er nu ook een ultra-groothoek bij zou komen. Niet alleen prettig om veel ruimere beelden op te kunnen nemen, maar ook goed bruikbaar voor ontwikkelaars bij bijvoorbeeld augmented reality toepassingen.

Ook de iPhone Xr zou hetzelfde vierkante veld aan de achterkant krijgen, maar met de flitser op een andere plek en maar twee lenzen er in. Als dit klopt lijkt de open vraag waarom Apple hier niet gekozen heeft voor dezelfde layout als op de huidige Xs, mogelijk dat dit te maken heeft met technische redenen. Verder geen USB-C maar nog steeds Apple’s eigen Lightning op alle modellen.

Als dit alles klopt dan zou het de eerste keer zijn dat Apple een design voor drie generaties aanhoudt, en de grootste update zal plaatsvinden in het gedeelte voor video en fotografie.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Is dit hoe de iPhone 11 er uit gaat zien?
reactie #1 geplaatst: 23 juli 2019 - 09:30
Stiekem hoop ik dat Apple ons (collectief) een loer draait en dat dit niet de iPhone gaat worden.

Maar, wat is dit ontwerp LELIJK met zo'n dik Camera Blok  :confused:
geplaatst door: doctor_apple
antw: Is dit hoe de iPhone 11 er uit gaat zien?
reactie #2 geplaatst: 24 juli 2019 - 10:15
Tja, het lijkt een trend, hieronder de renders van de Google Pixel 4.

geplaatst door: GeorgeM