Komt de goedkopere iPhone in maart uit?
geplaatst: 22 januari 2020 - 13:49
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone8-en-8Plus-icoon-2.jpg
Komt de goedkopere iPhone in maart uit?
Er blijven geruchten de ronde doen over Apple’s nieuwe en goedkopere iPhone, die in de regel aangeduid wordt als ‘iPhone SE2’. Of die naam ook echt gebruikt gaat worden is nog niet bekend, daarvoor zullen we nog even geduld moeten hebben, waarschijnlijk komt deze in maart.

Deze iPhone SE2 zou gebaseerd zijn op de iPhone 8, maar net zoals de eerste iPhone SE zou veel van binnen overeen komen met de huidige top-of-the-line iPhone. In dit geval waarschijnlijk dient waarschijnlijk vooral de iPhone 11 als technische basis. Eén van de dingen waarop waarschijnlijk bezuinigd zal worden zal Face ID zijn, de verwachting is dat de SE2 van Touch ID onder de Home-knop gebruik blijft maken. Maar de processor van de iPhone 11 modellen, de A13 Bionic-chip, zal waarschijnlijk ook in deze iPhone voor de rekenkracht gaan zorgen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone8And8Plus.jpg
Komt de goedkopere iPhone in maart uit?


Als Apple inderdaad ook nu weer een relatief goedkope versie met veel van de techniek van de huidige iPhones gaat uitbrengen dan lijkt het voor de hand te liggen dat de vraag daarnaar alleen maar verder zal toenemen. De prijs komt waarschijnlijk tussen de 450 en 500 euro te liggen.

Iets waar Apple op dit moment niet echt om verlegen zit, chip-maker TSMC zou al door Apple gevraagd zijn om de productie van de A13 Bionic-chip op te schroeven vanwege de erg grote vraag, die kennelijk nog steeds aanhoudt.


met dank aan forumlid ‘VwVanFan’, die dit nieuws als eerste meldde #iPhone #Gerucht
 
geplaatst door: Robert
antw: Komt de goedkopere iPhone in maart uit?
reactie #1 geplaatst: 24 januari 2020 - 09:50
Ik ben benieuwd. Maar één ding is in ieder geval positief, als dit model binnenkort uitkomt dan stoppen de geruchten daarover in ieder geval.  ;)

(valt hier trouwens wel mee, op sommige andere Apple-sites wordt je er bijna mee doodgegooid).
geplaatst door: anraadts