Lijstweergave voor Home-scherm gevonden in iOS 14
geplaatst: 11 maart 2020 - 14:56
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneHomescreen-icoon.jpg
Lijstweergave voor Home-scherm gevonden in iOS 14
Naast de vertrouwde icoontjes op het scherm van een iPhone is er eigenlijk nog maar één andere mogelijkheid om een app te vinden en te activeren: het naar beneden vegen om te zoeken. Wil je een lijst zien van alle geïnstalleerde apps dan kan dat alleen maar in Instellingen → Algemeen → iPhone-opslag.

Maar volgens gelekte code van iOS 14 zou er bij Apple nu ook gewerkt worden aan een weergave van alle apps in een lijst die direct vanaf het Home-scherm toegankelijk zou moeten zijn. Daarbij zou dan ook meteen een koppeling gemaakt worden met Siri-suggesties, waardoor die ook een prominentere plaats zouden krijgen. Daarbij zouden we in die lijst de mogelijkheid krijgen om te sorteren en te filteren, bijvoorbeeld door alleen apps te tonen die notificaties kunnen doorgeven.


Mocht je je afvragen waarvan je het aanpassen van icoontjes naar een lijstweergave al kent, op de Apple Watch is dat al een tijd een optie. In de video hierboven kan je zien hoe dit op de Apple Watch werkt, op een iPhone zal dit ongetwijfeld op een andere manier geïmplementeerd worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneXDriemaal.jpg
Lijstweergave voor Home-scherm gevonden in iOS 14
 #iPhone #iOS
geplaatst door: Robert
antw: Lijstweergave voor Home-scherm gevonden in iOS 14
reactie #1 geplaatst: 11 maart 2020 - 17:24
iPhones en iPads blijven naar de Mac’s toe kruipen. Getuigen natuurlijk ook het feit dat voor beide nu een app geprogrammeerd kan worden.

Waar ik benieuwd naar ben, op welke devices zal iOS 14 kunnen werken? Ik gok op alle devices met een A9 chip kunnen iOS 14 nog aan. Simpel omdat anders de 3 jaar oude iPad 5th al af zou vallen.
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380