Little Snitch in de aanbieding
geplaatst: 5 mei 2015 - 14:09
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/LittleSnitch_Icon.png
Little Snitch in de aanbieding
Je Mac heeft zelf een Firewall ingebouwd waarmee je controle hebt over wat er via het internet wel of niet toegang tot jouw Mac heeft. Die kan je trouwens aan- of uitzetten in Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy > Firewall.

Maar als je ook graag wilt weten wat er naar buiten gaat en daar controle over wilt hebben dan is de beste optie Little Snitch, maar dat is niet ingebouwd en daar moet je dus voor betalen.

Het goede nieuws is dat op dit moment Little Snitch bij MacUpdate.com in de aanbieding is, waar je er normaal gesproken $ 34,95 (€ 25,45) voor neer moet tellen kost het op dit moment maar $ 19,99 (€ 14,55). Die aanbieding kan je hier vinden.

Deze aanbieding is nog een kleine tien uur geldig, dus als je interesse hebt dan lijkt het een goed idee om niet al te lang te wachten voordat je het koopt.geplaatst door: Robert
Little Snitch in de aanbieding
reactie #1 geplaatst: 5 mei 2015 - 14:27
Tjonge, waar krijgen jullie zoveel dollars voor een euro? Paypal wil 19 euro overmaken en mijn converters gaan uit van 18.
geplaatst door: Alvinus
Little Snitch in de aanbieding
reactie #2 geplaatst: 5 mei 2015 - 14:39
Discussie over de al dan niet zin van dit programma kan verder gevoerd worden in dit topic: http://www.macfreak.nl/nieuws/25676/little-snitch-nu-in-de-aanbieding/.
geplaatst door: Pieterr
"One experiment is worth a thousand expert opinions."