geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Maakt Dr. Dre een tv-serie voor Apple met sex en geweld? (Upd.)
The Hollywood Reporter weet het zeker: Dr. Dre zou bezig zijn met het maken van een televisieserie voor Apple, en daar zou behoorlijk veel sex en geweld in zitten.

Het is al een tijd een publiek geheim dat Apple bezig is geweest met meerdere studio's om content te gaan leveren op de nieuwe Apple TV, maar ook dat daar tot nu toe nog geen succes uit voortgekomen is. Apple heeft toen besloten om de nieuwe Apple TV toch uit te brengen. De nieuwe afstandsbediening en de App Store zouden voldoende moeten zijn voor een succes, en dat is het tot nu toe ook.

Maar kennelijk gaat Apple zich nu voegen in het rijtje van bedrijven die inmiddels zelf hun content voor televisie maken, Amazon voegde zich een tijdje terug daar ook al aan toe.

De serie zou Vital Signs gaan heten, bestaan uit zes afleveringen van elk een half uur, Dr. Dre zou de executie producer zijn en Apple zou de productiekosten voor hun rekening nemen. Volgens dezelfde geruchten zou de show via Apple Music gedistribueerd worden, als dat zo is dan zou de naam daarvoor natuurlijk wel vreemd gekozen zijn. Maar Apple distribueert ook films en series via iTunes, en die naam past daar natuurlijk ook eigenlijk helemaal niet bij.

De inhoud van de show zou gebaseerd zijn op autobiografisch materiaal van Dr. Dre. Wat meteen doet denken aan de film Straight Outta Compton, daar was Dr. Dre trouwens ook één van de producers van.

Het meest opvallend is misschien nog wel dat er nogal veel geweld en sex in de serie zou zitten, er zou bijvoorbeeld een lange orgie-scene in één van de afleveringen zitten. Opvallend, omdat Apple zelf in de afgelopen jaren vaak heeft laten zien dat ze nogal preuts zijn in de App Store, en dat geweld in bijvoorbeeld games daar ook nogal eens reden zijn voor een weigering van de App Store.


Update: Volgens dit artikel van Re/code is Dr. Dre wel bezig met filmen, maar wordt the geen televisieserie zoals bijvoorbeeld Amazon en Netflix maken. Het zou gaan om videomateriaal voor Apple Music, zoals op dit moment daar al te zien is.

Hoe het dan zit met die orgie, en de mogelijke bijbehorende dubbele moraal, dat zien we dan tegen de tijd dat dit allemaal uit gaan komen waarschijnlijk wel.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Maakt Dr. Dre een tv-serie voor Apple met sex en geweld? (Upd.)
16 februari 2016 - 13:08    reactie #1
geplaatst door: GeorgeM
Als dit nieuws klopt, dan lijkt me dat inderdaad een geval van een dubbele moraal.
Maakt Dr. Dre een tv-serie voor Apple met sex en geweld? (Upd.)
17 februari 2016 - 11:21    reactie #2
geplaatst door: de Redactie
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.