Mac Pro en Pro Display XDR komen in december
geplaatst: 14 november 2019 - 16:25
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacPro2019-icoon.jpg
Mac Pro en Pro Display XDR komen in december
Inmiddels is het Apple’s persbericht over de nieuwe 16-inch MacBook Pro ook in het Nederlands vertaald. En onderaan dat persbericht is iets te vinden dat helemaal niet over deze nieuwe MacBook Pro gaat, maar over de nieuwe Mac Pro en het Pro Display XDR.

Dit wordt waarschijnlijk de laatste nieuwe hardware die Apple dit jaar gaat uitbrengen, en hoewel er nog steeds geen datum bekend is laat Apple ons hier weten dat het in ieder geval niet in november zal zijn, maar in de komende maand (“vanaf december”). Zit je hierom te springen dan zal je dus nog even geduld moeten hebben, maar iedereen met een ruime portemonnee zal daarna ook ruimschoots met een enorme snelheid, en erg veel mogelijkheden, beloond worden. Kortom, geduld is hier hoogstwaarschijnlijk een erg schone zaak.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacPro2019-3.jpg
Mac Pro en Pro Display XDR komen in december


Hieronder het stukje tekst over de Mac Pro en Pro Display XDR in het persbericht over de MacBook Pro te vinden is in zijn geheel:

Citaat
Apple heeft vandaag ook aangekondigd dat de compleet vernieuwde Mac Pro, de beste professionele desktopcomputer ter wereld, en Apple Pro Display XDR, het beste professionele display ter wereld, vanaf december verkrijgbaar zullen zijn. Mac Pro is gebouwd om maximale prestaties, uitbreidingsopties en configuratiemogelijkheden te bieden. Hij is uitgerust met Xeon-werkstationprocessors met tot wel 28 cores, een snel geheugensysteem met een capaciteit van maar liefst 1,5 TB, acht PCIe uitbreidingssleuven en een grafische architectuur met de krachtigste videokaart ter wereld. Pro Display XDR is een 32-inch Retina 6K-display met een brede 10-bits P3-kleurweergave, een helderheid van 1600 nits, een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. En dat allemaal voor een ongekend lage prijs.

Let op, de laatste zin uit de voorgaande paragraaf klopt wel, maar dan wel alleen wanneer je het relatief bekijkt. In de praktijk zal zowel de nieuwe Mac Pro als het Pro Display XDR waarschijnlijk buiten het bereik van het budget van de meesten van ons vallen. Maar verreweg de meesten van ons zijn waarschijnlijk al uitstekend bediend met de nieuwe MacBook Pro.Klik hier als je nieuwe 16-inch MacBook Pro met korting wilt bestellen.
geplaatst door: Robert