geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
Zoals al eerder aangekondigd, gaan MacFreak en PixelFreaks samenspannen om je regelmatig uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten. De eerste datum daarvoor is inmiddels geprikt: donderdag 12 april vanaf 1 uur 's middags. Het vindt ook plaats op een toepasselijke locatie: het gebouw van Adobe Benelux in Amsterdam.

Het thema van deze middag is:
Nieuwe tandjes, nieuwe bandjesWat is er zoal nieuw in Adobe CC 2018 ?

Natuurlijk kun je alle vernieuwingen aan het Adobe-front ook keurig nalezen op de 'What’s New'-pagina’s van Adobe, maar het is veel aangenamer om de krenten uit de pap te laten halen door onafhankelijke software-kenners zoals Guy van der Kolk, Frans van der Geest en Peter Villevoye. Want als het nieuw èn belangrijk is, dan weten zijn het! Daarom vuren zij die middag een spervuur van nieuwe features en werkwijzen op je af.Alle vertrouwde Adobe-programma’s komen daarbij aan bod, zoals Illustrator, Photoshop en InDesign. Maar ook de wat nieuwere zaken, zoals het Creative Cloud-gebeuren en Adobe XD, want intussen zijn die toch behoorlijk elegant èn nuttig aan het worden! Je denkt wellicht "ach, da’s niks voor mij", maar je zult niet de eerste zijn die na een verhelderende uitleg en demo er met veel plezier mee aan de slag gaat.En dat geldt ook voor de mobiele (Spark) apps van Adobe. Daar wordt ook nog een beetje de neus voor opgetrokken, terwijl er mooi werk mee begonnen en/of gemaakt wordt. Matthijs Clasener zal dat haarfijn presenteren.

Last, but not least
MacFreak's Big Boss en fotograaf Robert Benschop himself zal ook een item presenteren: 'Photoshop Anders', oftewel: "Snel Met Photoshop Werken Door Alle Regels Te Vergeten". Naast een paar lekkere onorthodoxe werkwijzen en waardevolle tips, toont hij ook de allermooiste manier om snel en makkelijk zwart-wit foto’s in Photoshop te maken. Als je dit eenmaal hebt ontdekt, werk je nooit meer op een andere manier!

Datum en tijd
Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 april a.s. bij Adobe Benelux in Amsterdam. De ontvangst is vanaf 13 uur en het programma zal om 13.30 uur starten met een hartelijk welkom door Guy van der Kolk, initiatiefnemer van PixelFreaks. De middag wordt besloten met een hapje en drankje.

Programma
  - 13.00 – Ontvangst
  - 13.30 – Openingswoord
  - 13.35 – Nieuw in de Apps
  - 14.45 – Photoshop Anders
  - 15.10 – Pauze
  - 15.25 – Nieuw in de Cloud
  - 16.30 – Afronding

Locatie
Adobe Benelux
Europlaza-gebouw
Hoogoorddreef 54a
1101 BE Amsterdam - ZO
(naast station Bijlmer Arena)

Er zijn géén kosten aan deze middag verbonden, maar je aanmelding is wèl vereist.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
antw: MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
10 maart 2018 - 12:02    reactie #1
geplaatst door: Shmoo

geblokkeerd

Leuk bedacht en gratis! 👍

antw: MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
10 maart 2018 - 13:47    reactie #2
geplaatst door: Mac OS X
 :smile:
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB 2016 en Macbook Pro 16ich 2021
old Apple computers never dies
antw: MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
10 maart 2018 - 18:45    reactie #3
geplaatst door: Robert
Even een persoonlijke reactie, naast de 'officiële' tekst van het nieuwsbericht.

Ik vind het erg leuk en ben er eigenlijk ook erg trots op dat het gaat lukken om eindelijk weer een Event vanuit MacFreak te organiseren. Voor mij is het sociale daarbij het belangrijkste, ik kijk er naar uit om mensen die ik alleen maar van het forum 'ken' nu in het echt te kunnen ontmoeten.

Mocht je wel willen komen maar niet op deze dag kunnen, laat dat dan in dit draadje weten. Ook als je voorkeur naar een andere dag uitgaat (bijvoorbeeld in het weekend), dan horen we dat graag.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
antw: MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
12 maart 2018 - 10:02    reactie #4
geplaatst door: mackelijk
Daar mag je terecht trots op zijn. Ik zou graag komen, ook om andere MacFreakers eens 'in het wild' tegen te komen.
En nee, op 12 april kan ik niet. Jammer, maar waar. Ik heb overigens normaal gesproken een voorkeur voor doordeweekse dagen, dus daar ligt het niet aan.
antw: MacFreak en PixelFreaks Event: Nieuw in Adobe CC 2018
12 maart 2018 - 18:17    reactie #5
geplaatst door: GeorgeM
Ik zou heel erg graag naar dit (of een later) event komen, maar ik woon niet in de buurt en ben zelden of nooit in Nederland.  :confused: