Made for Apple Watch programma is van start
geplaatst: 5 mei 2015 - 14:26
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Made for Apple Watch programma is van start
Eén van de dingen waar Apple bij de Apple Watch veel aan zal verdienen zijn  waarschijnlijk de bandjes, en de vraag leek dan ook of Apple dat allemaal voor zichzelf zou willen houden, of dat er ook een "Made for Apple Watch" zal komen, net zoals de andere "Made for" programma's.

Inmiddels heeft Apple inderdaad zo'n programma opgestart, de details daarover zijn te vinden op deze pagina. Onder de kop "Creating Bands for Apple Watch" kunnen fabrikanten leren wat Apple van ze verwacht:
Citaat


Apple Watch bands are easily changed with simple release buttons and lugs that secure the band to the Apple Watch case. When creating your custom bands, refer to the band design guidelines and lug profile. Apple Watch lugs will be available soon through the Made for Apple Watch program.


Dat komt goed uit, want er zijn al fabrikanten waarvan het duidelijk is dat die bandjes voor de Apple Watch willen gaan maken. De meest opvallende daarvan is de Reserve Strap. Dat bandje heeft een ingebouwde batterij en wil de diagnostische connector die de Apple Watch heeft in één de bevestigingspunten voor de bandjes daarvoor gebruiken.

Of Apple de Reserve Strap goedkeurt lijkt de vraag, maar meer concurrentie bij de bandjes voor de Apple Watch is iets waar waarschijnlijk iedereen blij van zal worden.
geplaatst door: Robert