https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Appel.jpg
Militairen en veteranen krijgen 10 procent korting van Apple in VS
Dat Apple korting geeft aan studenten en medewerkers in het onderwijs is waarschijnlijk bij iedereen bekend. Die korting is er voor de hardware. Maar ook voor software kan die lekker oplopen, bijvoorbeeld Final Cut Pro X, Motion, Compressor, Logic Pro X en MainStage allemaal samen voor maar € 229,99.

In de VS is daar nu een optie bijgekomen, Apple biedt daar nu 10 procent korting voor veteranen en iedereen die op dit moment in het leger zit. Dat is bedoeld voor persoonlijk gebruik, de korting geldt daarom per jaar in veel gevallen voor maximaal drie items, waaronder Macs, iPads, iPhones, HomePods, Apple TV’s, AirPods en Apple Watches, als het Apple Watch Hermes model gekozen wordt dan gaat het om maximaal één exemplaar.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VeteranenEnLegerKortingVS.png
Militairen en veteranen krijgen 10 procent korting van Apple in VS


Van sommige items mag in deze shop trouwens wel meer aangeschaft worden, van de iPod touch, accessoires zoals producten van Beats, Designed by Apple in California boeken, Apple Watch accessories en producten en accessoires van Microsoft, Bose, Adobe en HP mogen daar allemaal tien stuks gekocht worden.

Dit programma is te vinden op deze pagina, waar je eerst akkoord zal moeten gaan met Terms & Conditions. Er is geen vergelijkbaar programma bij ons, mocht dat er ooit komen dan zal het vast nog wel even duren voordat het zover is.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert