https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Ming-Chi Kuo: AirPods met nieuwe behuizing eerste kwartaal 2019
Analist Ming-Chi Kuo heeft weer een ‘research note’ naar buiten gebracht, en die gaat dit keer alleen over de AirPods. Die zouden in het eerste kwartaal van het komend jaar een behuizing krijgen waarmee het mogelijk zou moeten zijn om die ook met inductie op te laden. 

De AirPods zelf zullen in de komende tijd trouwens niet veranderen, het gaat in dit geval alleen maar om de behuizing. Een jaar later, begint 2020, zou er volgens Ming-Chi Kuo een compleet vernieuwde versie op de markt gaan komen (‘all-new design model’). AirPods zijn één van de succesnummers van Apple van de afgelopen jaren sinds die in september 2016 voor het eerst werden uitgebracht. Maar ondanks dat er inmiddels al vele miljoenen van verkocht zijn hebben op dit moment maar ongeveer 5 procent van alle mensen met een iPhone AirPods.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPods-1-and-2.jpg
Ming-Chi Kuo: AirPods met nieuwe behuizing eerste kwartaal 2019


Ming-Chi Kuo verwacht dat ook dat het aantal verkochte AirPods de komende jaren dan ook nog stevig zal gaan toenemen. Hieronder de schattingen van de verkoopcijfers van de AirPods in de afgelopen twee jaar, en hoeveel Ming-Chi Kuo verwacht dat er in de komende jaren van verkocht zullen gaan worden.

  • 14 - 16 miljoen (2017)
  • 26 - 28 miljoen (2018)
  • 50 - 55 miljoen (2019)
  • 70 - 80 miljoen (2020)
  • 100 - 110 miljoen (2021)

Vorig jaar voorspelde Ming-Chi Kuo dat Apple al eind van dit jaar met helemaal vernieuwde AirPods zou komen. Maar volgens hem hebben de problemen met de AirPower inductie oplaadmat, die vorig jaar beloofd werd maar nog steeds niet is uitgebracht, ook een impact gehad op de plannen de er al waren met de AirPods.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPower-iPhoneXAppleWatchAirPods.png
Ming-Chi Kuo: AirPods met nieuwe behuizing eerste kwartaal 2019met dank aan forumlid 'iEscape', die dit nieuws als eerste meldde


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert