geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/M2processor-icoon.jpg
Moet Apple even pas op plaats maken met de eigen processors?
We zijn bij iPhones en iPads er min of meer aan gewend geraakt: iedere nieuwe generatie is een stuk sneller dan de vorige. En de M1 chip voor de Mac is vanaf het begin niet alleen overtuigend, er werd algemeen aangenomen dat Apple ook hier zulke sprongen vooruit zou kunnen maken.

Maar volgens meerdere bronnen moeten we die verwachtingen voorlopig naar beneden bijstellen, want Apple’s chipfabrikant TSMC zou daar voorlopig nog helemaal niet aan kunnen voldoen. Dat is onder andere af te leiden uit de ‘roadmap’ van TSMC zelf, waarin te zien is dat technologieën die een significante snelheidswinst opleveren (N3 en N4P) pas in 2023 beschikbaar zullen zijn.


MacBook Air

Er zijn al een tijdje geruchten over een nieuwe MacBook Air, mogelijk zou die al rond de WWDC uitgebracht worden. Daarbij zal het nieuwe design waarschijnlijk al zorgen dat veel mensen deze zullen willen aanschaffen, maar de kans lijkt dus groot dat die niet zo spectaculair veel sneller zal zijn dan het huidige model. #MacBookAir #WWDC #Gerucht
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: doctor_apple
Situatie kan zowieso nogal zorgelijk worden ... Daar momenteel er een zeker deja-vu gevoel opsteekt inzake Taiwan en China. Dit zou de productieplannen van Apple, Microsoft en vele andere leveranciers behoorlijk in de war kunnen schoppen. Verder zie ik overal dat er stappen terug genomen worden inzake productontwikkeling, dit omdat het momenteel een spreekwoordelijke Russische Roulette aan het worden is inzake leveringen, dus helaas gaan we een nogal uitdagende tijd tegemoet  :sad: