https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Mooie Shot on iPhone-film met worstelende Boliviaanse vrouwen
Je zal bij Bolivia waarschijnlijk niet meteen aan worstelen denken. Die plek is vooral bekend van idyllische plaatjes met Alpaca’s en vrouwen in traditionele kleding met die typische bolhoedjes. Maar het zijn juist die vrouwen met bolhoedjes die nu worstelwedstrijden organiseren.

Dit opvallende fenomeen staat centraal in een nieuwe korte Shot on iPhone-film van regisseurs Michael Johnson en Luisa Dörr en cameramannen Brandon Kuzma en Bob Hoste. Die laatste moeten beslist ook genoemd worden, want in de ruim twee minuten die deze korte film duurt komen er erg veel mooie beelden voorbij. De muziek is van Dana Buoy.


Voor iedereen die zelf ook films en video’s maakt, hieronder alle dingen die gebruikt werden om de korte film hierboven te maken. Onder alle items zijn links geplaatst, maar jammer genoeg is niet alles ook bij ons te koop, sommige dingen moet je over de grenzen bestellen.
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert