geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FinalCutPro2020-icoon.jpg
Nieuwe Apple commercials voor AT&T: Haystack en In The Dark
In de VS brengt Apple vaker commercials uit in samenwerking met de bedrijven waarmee samengewerkt wordt. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval met AT&T, de telecomprovider waarmee Apple al samenwerkt vanaf het moment dat de allereerste iPhone in 2007 werd uitgebracht.

In twee nieuwe commercials worden niet alleen verschillende functies uitgelicht, ze konden waarschijnlijk niet onderling verschillender zijn.  De eerste ademt de sfeer Country & Western, en zien we een man zijn iPhone terugvinden, letterlijk als een naald in een hooiberg (die uitdrukking bestaat ook in het Engels). Of beter gezegd, een iPhone in een hooiberg, en dankzij zijn Apple Watch. De muziek die je hoort is “Searching (For Someone Like You)” van Kitty Wells.


In de tweede gaat het om iemand die geobsedeerd is door het maken van selfies in het donker, bij deze commercial is de soundtrack “In The Dark” van YG.


Hieronder de video’s van Kitty Wells en YG, waaraan je goed kan zien dat die van Kitty Wells er een uit de oude doos is. Ook hier dus een groot contrast.

 #Commercial #iPhone #AppleWatch
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.