Toen de Mac App Store werd gelanceerd in Snow Leopard 10.6.8 was de verwachting dat het in korte tijd even succesvol zou zijn als de iOS Apple Store, de prijzen naar beneden zou brengen en dat dit het einde van software-bundels zou zijn.

Dat blijkt niet het geval, inmiddels zijn we ruim 6 jaar verder, en worden er toch nog steeds software-bundels verkocht. Mogelijk dat het vrijere model van de Mac daar onder andere een oorzaak van is, het blijft makkelijk om software uit andere bronnen te halen. Maar ondertussen zien we wel een trend bij de software-bundels, daarvan gaat de prijs steeds verder omlaag.BundleHunt

Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe bundel van BundleHunt, daar geldt een startbedrag van 7 euro, waarna je voor erg weinig per app zoveel apps als je wilt kan toevoegen. Dat kunnen er trouwens aardig wat zijn, want in totaal kunnen we uit maar liefst 40 apps kiezen!

De prijzen liggen daarbij spectaculair laag, alle apps zijn geprijsd tussen één en twee dollar, alleen Intego Mac Internet Security X9 (4 dollar) - dat je hierboven ziet - Paragon NTFS For Mac 15 (3 dollar) en DeltaWalker (3 dollar) zijn iets 'duurder'.

Je kan alle software in deze bundel vinden op de pagina van BundleHunt zelf, hieronder vind je ook de complete lijst.
Citaat

geplaatst door: Robert
Nieuwe bundel van BundleHunt is spectaculair laag geprijsd
reactie #1 geplaatst: 15 november 2017 - 17:04
Een mooie lijst  :thumbs-up:
typo:  
geplaatst door: iEscape
met vriendelijke groet, iEscape
 iPod Nano Red 3e gen.  iPhone 4S  iPadPro 12.9  iPod Touch 5  iPhone 6S  iMac 27"
iOS 10.3 - High Sierra 10.13.1 - Born to be free