https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneX-icoon.jpg
Nieuwe iPhone X commercial: de kracht van de A11 Bionic chip
Apple heeft een nieuwe commercial uitgebracht waarin stevig geïnvesteerd is door de afdeling voor de special effects, waarmee duidelijk gemaakt wordt hoezeer een iPhone X je naar een andere wereld kan verplaatsen.

De game die je de hoofdpersoon ziet spelen is Vainglory 5V5, maar dat heeft er op het scherm van de iPhone X nog nooit zo goed uitgezien. Naast de nadruk op de kracht van de A11 Bionic processor in de iPhone X brengt de commercial ook het multitasking goed in beeld, niet alleen doordat er meldingen binnenkomen tijdens de game, ook kan hij ondertussen snel even boodschappen beantwoorden.


De game Vainglory 5V5 is gratis te vinden in de iOS App Store, maar er zijn wel een heleboel in-app aankopen (en die kunnen oplopen tot € 21,99). Als je het wilt spelen zal je tenminste iOS 8.0 op je iDevice moeten hebben staan. Als je Vainglory 5V5 op je iDevice hebt staan dan kan je via onderstaande tweet een gratis skin krijgen.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Nieuwe iPhone X commercial: de kracht van de A11 Bionic chip
reactie #1 geplaatst: 28 juli 2018 - 09:42
Opvallende commercial voor Apple, die gaan zelden zo over de top.
geplaatst door: GeorgeM
antw: Nieuwe iPhone X commercial: de kracht van de A11 Bionic chip
reactie #2 geplaatst: 28 juli 2018 - 11:35
Cool hoor
geplaatst door: ouwemac
Sawadee Khab Khun