Nieuwe Smart Battery Cases hebben een camera-knop
geplaatst: 21 november 2019 - 11:09
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Nieuwe Smart Battery Cases hebben een camera-knop
Toen Apple’s eerste Smart Battery Case uitkwam was er in het begin vooral veel kritiek op het uiterlijk door de vreemde ‘bobbel’, maar tegelijkertijd lof voor de manier waarop die in iOS geïntegreerd is, zo kan je bijvoorbeeld in zowel het toegangs­scherm als in het Berichtencentrum de batterijstatus zien.

Sindsdien werden de randen van de ‘bobbel’ afgerond, verstomde de kritiek en is de Smart Battery Case gewoon één van de dingen in Apple’s programma. Maar Apple is weer een stapje verder gegaan, de nieuwe Smart Battery Case modellen zijn niet alleen ook klaar voor de iPhone 11 en iPhone 11 Pro, er is aan de buitenkant een knop aan toegevoegd waarmee je makkelijk en snel foto’s en video’s kan maken. Druk je op die knop dan maak je een foto, houdt je hem even ingedrukt dan wordt er een video gemaakt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.SmartBatteryCase-iPhone11Pro.jpg
Nieuwe Smart Battery Cases hebben een camera-knop


Alle Smart Battery Cases, inclusief de nieuwe, kan je vinden op deze pagina in de online Apple Store. Onderaan vind je daar ook de Smart Battery Case voor de iPhone 7, die heeft nog de niet-afgeronde hoeken van de allereerste serie. Voor de nieuwe modellen kosten ze € 149,00 per stuk, de versie voor de iPhone 7 kost bij Apple € 119,00.

Hieronder de complete informatie die Apple bij de Smart Battery Case geeft:

Citaat
Met de speciaal voor iPhone 11 Pro ontworpen Smart Battery Case gaat de batterij nog langer mee en bescherm je meteen ook je device. Aan de binnenkant zorgt zachte microvezel voor een goede bescherming van je iPhone. En aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. Dankzij het scharnier van zacht elastomeer kun je je iPhone bovendien heel eenvoudig in het hoesje doen en er weer uit halen.

Het hoesje heeft een speciale cameraknop waarmee de Camera-app wordt gestart, ook als je iPhone is vergrendeld. Met een tikje maak je een foto. Als je de knop langer ingedrukt houdt, maak je een video. En natuurlijk werkt ’ie ook voor selfies.

De Smart Battery Case is ook compatibel met gecertificeerde Qi‑opladers. Je kunt je iPhone tegelijk met de Smart Battery Case opladen. En wanneer hij volledig is opgeladen, biedt de Smart Battery Case een tot 50% langere batterijduur.* Hierdoor kun je langer bellen en internetten en nóg langer muziek luisteren en video’s kijken. Zit je iPhone in het hoesje, dan zie je de intelligente batterijstatus op het toegangs­scherm en in het Berichtencentrum. Je weet dus altijd precies hoelang de batterij nog meegaat.

Met een USB‑PD-lader is dit hoesje nog sneller opgeladen. Het is ook geschikt voor Lightning-accessoires, zoals de EarPods met Lightning-connector (meegeleverd met je iPhone), en de Lightning-naar-digitale-AV-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar).


met dank aan forumlid ‘VwVanFan’, die dit nieuws als eerste melddeBereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Nieuwe Smart Battery Cases hebben een camera-knop
reactie #1 geplaatst: 23 november 2019 - 12:32
De eerste Smart Case was wel héél erg een geval van function over form, ben blij dat ze die 'hump' in de latere versies hebben afgevlakt.

Wat me wel verbaast is dat er kennelijk genoeg van verkocht worden om dit voor Apple interessant te houden, terwijl ik er 'in het wild' zelden of nooit eentje zie. Misschien verkeer ik in de verkeerde kringen hiervoor?  ;)
geplaatst door: GeorgeM