https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FirefoxSend-icoon.jpg
Nog een optie om grote bestanden te versturen: Firefox Send
Wil je mailtjes met erg grote bestanden versturen en heb je een Mac met OS macOS 10.10 Yosemite (of later) of stuur je vanaf een iPhone, iPad of iPod touch met minimaal iOS 9.2, dan kan je daar Appleā€™s Mail Drop voor gebruiken. De limiet voor je bijlages is dan 5 GB.

Voldoet je Mac of iDevice niet aan deze voorwaarden dan kan je alsnog zulke grote bestanden versturen via iCloud.com, of een service van een andere aanbieder gebruiken. Van die andere aanbieders is WeTransfer waarschijnlijk bekendste en populairste, de gratis versie daarvan heeft een maximum van 2 GB, als je voor WeTransfer Plus kiest dan is het maximum 20 GB, maar dat kost je wel 12 euro per maand of 120 euro per jaar.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.FirefoxSendSafari130319.png
Nog een optie om grote bestanden te versturen: Firefox Send


Kennelijk is dit een aantrekkelijke markt, want ook Firefox biedt nu een vergelijkbare dienst aan: Firefox Send. Deze dienst is gratis, maar als je je niet registreert dan is de limiet 1 GB. Kies je ervoor om een Firefox Account aan te maken, dat kan op dezelfde pagina, dan gaat dat maximum omhoog naar 2,5 GB.

Welke optie de voorkeur is waarschijnlijk een persoonlijke keuze. Als jouw device binnen de minimumeisen van Apple's Mail Drop valt dan is dat wel verreweg de makkelijkste keuze om te gebruiken.Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert