https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Nu makkelijker om alternatieve albums te vinden in Apple Music
Als je in Apple Music naar een pagina van een artiest ging die meerdere versies van hetzelfde album heeft uitgebracht, dan werd het daar vaak nogal onoverzichtelijk. Want met meerdere versies als de luxe edities, live albums of explicit en juist niet-explicit versies werd het er allemaal niet overzichtelijker op.

Dat hebben ze bij Apple kennelijk ook ingezien, en er is nu een nieuwe interface in Apple Music die dit een stuk overzichtelijker maakt. Alternatieve versies van albums krijg je nu onderaan te zien als je nummers van een bepaald album aan het afspelen bent. Een dus heeft het album-gedeelte van de pagina van een artiest de focus daarop, en worden we daar niet meer afgeleid door al die andere versies.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleMusicOtherVersionsOfAlbums.jpg
Nu makkelijker om alternatieve albums te vinden in Apple Music


Apple is bezig met deze aanpassing op dit moment, zoals je hierboven kan zien. Maar het is duidelijk nog niet bij alle artiesten doorgevoerd, want er zijn er ook nog steeds te vinden waar je op dit moment nog steedse alle versies te zien krijgt op de pagina’s van de artiest zelf. Het ligt voor de hand dat dit de komende tijd overal in Apple Music aangepast zal gaan worden. #AppleMusic
geplaatst door: Robert