https://www.macfreak.nl/modules/news/images/GoogleStadia-icoon.jpg
Nu twee maanden gratis gamen op de Mac met Google Stadia
Je kon hier op MacFreak al lezen dat een gedeelte van de content van Apple TV+ vanaf vandaag gratis te zien is, maar er zijn veel meer mediabedrijven die vergelijkbare acties hebben. Een daarvan is vooral interessant voor gamers, en dat is Google Stadia.

Normaal gesproken kost dat 9,99 euro per maand, vanwege deze vreemde tijden kan je nu twee maanden lang de Pro-versie gratis uitproberen. Daarbij moet vaak voor de games in Stadia ook nog betaald worden, tijdens deze proefperiode krijg je er negen games gratis bij. Google vermeldt in hun eigen blog-post hierover drie van die negen games, dat zijn GRID, Destiny 2: The Collection en Thumper.

https://storage.googleapis.com/gweb-uniblog-publish-prod/images/WhatIsStadia-Thumb_FO4UuD1.max-1000x1000.jpg
Nu twee maanden gratis gamen op de Mac met Google Stadia


Let op, na de twee maanden loopt het abonnement vanzelf door, mocht je dat niet willen dan zal je het zelf op moeten zeggen.

Dat opzeggen kan op pagina en de voorwaarden die op deze aanbieding van toepassing zijn vind je hier. Maar het belangrijkste is natuurlijk de mogelijkheid om van deze aanbieding gebruik te maken, en die vind je op deze pagina. Dat doe je door daar op “Nu proberen” te klikken, en in te loggen met een Google-account.

Google Stadia voor iPhone, iPad en iPod touch

Er bestaat ook een Google Stadia-app in de iOS en iPadOS App Store, maar daarmee gamen kan je vergeten. De eerste alinea van de beschrijving van deze app laat daar geen enkele twijfel over bestaan:

Citaat
Met de Stadia-app kun je Stadia instellen en beheren op geschikte apparaten. Met de Stadia-app kun je niet rechtstreeks op een iOS-apparaat games spelen, maar je kunt Stadia er wel mee beheren op andere apparaten. #Google
geplaatst door: Robert