https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Macmini2018-icoon.jpg
Satechi’s aluminium USB-C dock is speciaal voor de Mac mini
Toen Apple ruim een jaar geleden eindelijk weer een nieuwe Mac mini uitbracht kreeg die meteen veel handen op elkaar, simpelweg omdat het een zeer capabele Mac is. Kritiek was er ook, vooral op de relatief zwakke videokaart en het aantal poorten, waarbij al snel adapters of een hub nodig zal zijn.

Voor dat laatste heeft Satechi nu zonder enige twijfel de meest elegante oplossing uitgebracht. Deze platte hub past precies onder de Mac mini en vormt daarmee een erg mooi geheel, zelfs het lampje dat aangeeft dat die aan is hebben ze keurig met die van de Mac mini uitgelijnd. Met de deze hub krijg je aan de voorkant één USB-C data poort (tot 5 Gbps), drie USB 3.0 poorten (ook tot 5 Gbps), een Micro- en een SD card reader (tot 104 MBps) en een 3.5mm headphone jack audio poort. Die laatste heeft de Mac mini al, maar die zit aan de achterkant.


Deze dock is op dit moment nog niet bij ons te krijgen, Bestel je de Type-C Aluminum Stand & Hub For Mac mini in de VS via de site van Satechi zelf, dan kost die daar 79,99 dollar. Tel je daar de verzending bij op, dan wordt dat $ 93,96. Maar bestel je er nog iets bij van minimaal 20 dollar, dan is het verzenden binnen de EU gratis.

Andere opties van Satechi

De moeite waard, omdat Satechi veel interessante accessoires voor je Mac heeft. Bijvoorbeeld de Type-C Dual Multimedia Adapter, die je op twee USB-C/Thunderbolt poorten tegelijk aansluit. Voor deze unieke adapter is inmiddels patent aangevraagd. Met deze adapter kan je twee schermen aansluiten via 4K HDMI (1x op 60 Hz en 1x op 30 Hz), kan je via USB-C apparaten opladen (tot 60 Watt), terwijl je ook Gigabit Ethernet, Micro- en SD card readers en 2 x USB 3.0 aansluitingen er bij krijgt.


Maar het kan ook veel simpeler, een voorbeeld daarvan is de M1 Wireless Mouse. Die komt in de video hieronder voorbij, waarbij je ook meteen kan zien dat die in de kleuren Space Grey, Silver, Gold en Rose Gold te krijgen is. Het maximale bereik van deze muis via Bluetooth is bijna 10 meter (32 voet).
Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Satechi’s aluminium USB-C dock is speciaal voor de Mac mini
reactie #1 geplaatst: 20 november 2019 - 09:17
Misschien een leuke combi aanbieding voor MacFreak tezamen met deze Mac Mini? (was het meeste op gestemd in jullie poll mbt MacFreak aanbiedingen ; )
geplaatst door: Spooter
antw: Satechi’s aluminium USB-C dock is speciaal voor de Mac mini
reactie #2 geplaatst: 20 november 2019 - 09:39
Een hub die mijn minimalistische Mac mini vooraan poorten geeft? Afgrijselijk, dus nee, bedankt, ik heb al lang een "gewoon" hubje aangesloten op één van de USB-C poorten achteraan mijn Mac mini!
geplaatst door: Loureiro