geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Maps-icoon-iOS11.jpg
Ook straatniveau in Nederland en België wordt nu in kaart gebracht
Dat Apple in de afgelopen tijd in de VS enorme stappen vooruit heeft gemaakt in de kwaliteit van wat er te zien is in de Kaarten-app kon je hier op MacFreak al eerder lezen. Sindsdien verschenen er ook steeds opties voor het openbaar vervoer daarin, ook bij ons.

Maar wat nog ontbrak was informatie op straatniveau, wat Apple Rondkijken in Kaarten noemt en wat we bij Google Maps al kennen als Google Street View. Dat zit op dit moment al in de Kaarten-app voor veel steden in de VS, de komende tijd rijden er bij ons ook auto’s rond om wat we om ons heen zien in beeld te brengen. Op de Apple Maps-pagina is op dit moment te zien dat dit deze maand in Nederland in Noord-Brabant gebeurt, in België zijn het Brussel en Vlaanderen die het eerst aan de beurt zijn.


Wanneer deze informatie ook echt in de Kaarten-app zal verschijnen is natuurlijk nog niet bekend. Maar de periode tussen het verzamelen van de data en de publicatie in de VS was relatief kort, de kans lijkt dan ook groot dat we de resultaten hiervan al deze zomer zullen gaan zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Apple_Maps-Update_01302020_inline.gif
Ook straatniveau in Nederland en België wordt nu in kaart gebracht
 #Kaarten #iOS #macOS
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: Jako
Het grootste gemis in Kaarten vind ik nog steeds het ontbreken van de fiets-optie, maar leuk als je straks in je eigen straat kan kijken