https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS13-icoon.jpg
Optie in iOS 13 om je batterij geoptimaliseerd te laten opladen
Tijdens een keynote zien we wat Apple voor ons uitlicht. Daarin komen natuurlijk nooit alle nieuwe dingen en veranderingen aan bod, daar is tijdens een keynote simpelweg niet voldoende tijd voor. Daarbij hoort ook de nieuwe optie voor het optimaal opladen van de batterij

Deze nieuwe optie is te vinden in de Instellingen, onder Batterij > Batterijconditie. Zoals je in de schermafbeelding hieronder kan zien kan je iPhone aanleren hoe die gebruikt wordt en daardoor niet in één keer naar de volle honderd procent laden, maar pas als het nodig is. Als jij jouw iPhone altijd ’s nachts oplaadt zou die aan het begin van de nacht dus naar 80 procent worden geladen, en pas aan het eind van de nacht naar de volle 100 procent. En dat is beter voor de conditie van je batterij.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS13OptimizedBatteryCharging.jpg
Optie in iOS 13 om je batterij geoptimaliseerd te laten opladen


In de afgelopen periode is er veel te doen geweest over de manier waarop Apple probeerde om iPhones zo lang mogelijk te laten werken als de batterij ouder werd. Dat daardoor de iPhone vertraagd kon worden werd niet door iedereen op prijs gesteld.

Kennelijk is hiervan geleerd, deze nieuwe optie heeft niet voor niets een optie die je zelf aan of uit kan zetten.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 80.000 bezoekers, die hier gemiddeld bijna 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
Hej Cool, eindelijk!

Bedankt Sony voor het idee overigens ... Reeds jaren op de Sony Xperia lijn te vinden, maar onverminderd welkome aanvulling.
geplaatst door: doctor_apple