OS X Yosemite 10.10.3 Supplemental Update
geplaatst: 17 april 2015 - 12:18
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Yosemite-icoon.jpg
OS X Yosemite 10.10.3 Supplemental Update
De OS X 10.10.3 update lijkt gezorgd te hebben voor de oplossingen waar veel mensen op zaten te wachten, want sinds die is uitgekomen zijn er veel minder problemen op ons forum . Maar nu blijkt dat die update voor een kleine groep juist voor problemen zorgde, want er zat een fout in een video driver in combinatie met sommige apps om video op te nemen.

Die kleine groep was dan trouwens wel meteen goed de sigaar, want de combinatie van 10.10.3 met zo'n app kon ervoor zorgen dat je Mac helemaal niet meer opstartte.

In de informatie die Apple bij deze update levert staat verder niets, het gaat dus kennelijk alleen om het verhelpen van dit probleem:
Citaat


The OS X Yosemite 10.10.3 Supplemental Update fixes a video driver issue that may prevent your Mac from starting up when running certain apps that capture video.


Gelukkig heeft Apple dit snel doorgekregen èn was het kennelijk niet al te moeilijk om het te corrigeren. Want minder dan tien dagen na het uitkomen van OS X 10.10.3 hebben we nu de OS X Yosemite 10.10.3 Supplemental Update, die dus de eerder genoemde problemen helemaal uit de wereld zou moeten helpen.

Er is nog geen downloadlink van Apple voor deze update, dus je zal hem zelf moeten ophalen via de Mac App Store/Software Update. Als er wel download-links bij Apple verschijnen dan zullen die aan dit nieuwsbericht worden toegevoegd.
geplaatst door: Robert
geplaatst door: Thomas
Wat ik hier uitkraam is puur mijn persoonlijke mening.