https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
Overleeft een Apple Watch een bad in een goud-oplossing?
Toen de allereerste Apple Watch werd uitgebracht waren er ook twee uitvoeringen van de duurste Apple Watch Edition: Geel- en Roze goud. Waarschijnlijk was er niet genoeg vraag naar die - erg dure - uitvoeringen, want die hebben we daarna niet meer teruggezien.

Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die dingen graag in een gouden uitvoering willen hebben, en het is natuurlijk mogelijk om een Apple Watch door een andere partij alsnog te laten vergulden. Dat kan onder andere door een Apple Watch door drie baden te halen, het eerste voor het grondig schoonmaken en ervoor zorgen dat vloeistoffen zich met het oppervlak kunnen verbinden. Daarna een zuur-bad, om het oppervlak te etsen, ook voor een betere verbinding en om het chroom te verwijderen en uiteindelijk een bad in een goud-oplossing.


In de video hier boven komt dat hele proces in nog geen vijf minuten voorbij. De vraag daarbij lijkt vooral of de Apple Watch dit allemaal overleeft, om dat te weten te komen moet je natuurlijk zelf even kijken.

Voor de volledigheid, bij de Apple Watch modellen die Apple op dit moment verkoopt zit ook een goudkleurige aluminium optie, maar dat is voor de echte liefhebbers van goud waarschijnlijk niet voldoende.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert