https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Powerbeats Pro binnenkort in vier nieuwe kleuren
Powerbeats Pro zijn de versie van Beats van Apple’s AirPods. Ze hebben dan ook dezelfde H1 chip als de tweede generatie AirPods, en daarmee kan dus ook Hé, Siri gebruikt worden. Op dit moment kan je daarbij kiezen uit de kleuren Ivory, Black, Navy en Moss.

Voor de zomer komen daar volgens de Duitse site WinFuture binnenkort vier vrolijke kleuren bij: Glacier Blue, Cloud Pink, Spring Yellow en Lava Red. Met andere woorden, drie pastel-kleuren en een wat ‘steviger’ rode versie voor mensen die liever oortjes hebben die om hun oor heen zitten. In de praktijk zijn de Powerbeats Pro vooral populair bij mensen die muziek luisteren tijdens erg actieve workouts. Want zelfs als je ondersteboven hangt zullen deze ‘oortjes’ nooit uit je oren vallen, de clip om je oor heen zorgt ervoor dat dit simpelweg onmogelijk is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WinfuturePowerBeatsProNewColors.jpg
Powerbeats Pro binnenkort in vier nieuwe kleuren


De eerste Powerbeats Pro kwamen uit in in april 2019, en waren de eerste helemaal draadloze optie van Beats die ook Hé, Siri ondersteunden. Daarnaast zorgt de H1 chip daarin ook voor een snellere verbinding. #PowerbeatsPro #Siri
geplaatst door: Robert