https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Premiere Apple TV+ film “The Banker” voor het moment uitgesteld
Apple is bezig met het opbouwen van de catalogus van Apple TV+, de komende tijd staan er veel films en series op stapel die eraan toegevoegd zullen worden. Daarbij zit ook de film The Banker, gebaseerd op een waargebeurde verhaal waarin Bernard Garrett een centrale plaats inneemt.

Het is Bernard Garrett (gespeeld door Anthony Mackie) die in de zestiger jaren van de vorige eeuw het idee heeft om zwarte mensen ook de kans te geven om een huis te kopen. Samen met Joe Morris (Samuel L. Jackson) bedenken ze een plan, waarin de blanke Matt Steiner (Nicholas Hoult) dient als front om bij de grote banken geld lost te krijgen. De trailer van deze film ziet er erg veelbelovend uit, er was zelfs al sprake van kansen op een Oscar.


Maar de theatrale premiere op 6 december is uitgesteld, of het uitbrengen op Apple TV+ in januari wel doorgaat is op dit moment niet duidelijk.

De reden voor het uitstel is dat er beschuldigingen naar buiten zijn gekomen aan het adres van de zoon van Bernard Garrett met dezelfde voornaam: Bernard Garrett Jr.

Twee van zijn halfzussen zijn naar buiten gekomen met beschuldigingen aan zijn adres, waarbij de film zelf ook in gevaar is gekomen. Dat heeft met twee dingen te maken, ten eerste dat Bernard Garrett Jr. tot nu toe onderdeel van het promoten van deze film, dat is inmiddels niet meer zo. Ten tweede zou Bernard Garrett Sr. bij het horen van beschuldigingen aan het adres zijn zoon diezelfde beschuldigingen onder het tapijt hebben geveegd. Toen één van zijn dochter bij haar huwelijk vanwege deze historie Bernard Garrett Jr. niet uitnodigde, kwam vader ook niet.

Eén van de twee dochters die hun halfbroer van misbruik beschuldigen is Cynthia Garrett, onder andere bekend als interviewster op de kanalen MTV en VH1. Zij is bezig met een open brief, waar ze zich ook op de film zelf richt: “This entire project is poisoned. It’s the fruit of crime, lies and deception”


met dank aan forumlid ‘VwVanFan’, die dit nieuws als eerste melddeBereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert