https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Shot on iPhone Xs: prachtige onderwaterbeelden in de Malediven
Recent bracht Apple nog een Shot on iPhone-video uit waarin een ijshockey speler centraal stond, nu zijn we in een tropisch paradijs. In de nieuwe video volgen we de duikers van het Maldives Whale Shark Research Programme (MWSRP), vrijwilligers die de populatie walvishaaien daar in kaart brengen.

Eerst speuren ze over het rif om walvishaaien te spotten, als ze gevonden worden dan wordt er na de duik van alles in een iOS-app vastgelegd. Dat zijn dingen als afmetingen, tekening op de huid en zowel de lokatie en waar ze zich naar toe verplaatsen, zodat we veel meer van het gedrag van deze vissen op kunnen steken. Voor ons betekent het acht minuten lang prachtige onderwater-opnames, waarin het rif van Malediven in al zijn pracht te bewonderen is.


Deze video is helemaal geschoten met iPhone Xs, waarbij de volgende dingen ook onmisbaar waren om tot dit eindresultaat te komen.
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert