geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Slofie's centraal in drie nieuwe iPhone commercials
Tijdens de introductie van de iPhone 11 modellen kwam er ook een nieuwe functie voorbij met een daarbij passend nieuw woord: Slofie, een samentrekking van Slow Motion en Selfie. Vanaf deze modellen is het mogelijk om ook met de camera aan de voorkant in slow motion te filmen.

De commercial die Apple tijdens de introductie liet zien was zowel mooi als grappig, bij dat laatste moment krijg je ook meteen te zien hoe deze commercial gemaakt werd (haar broertje met een föhn op haar gezicht gericht). Apple heeft nu drie nieuwe commercials uitgebracht waarin de Slofie centraal staat; één met drie meiden, en twee met mannen solo. In allemaal is te zien wat het effect is en hoe het tot stand kwam, bij de mannen is er alleen niet echt sprake van beauty-shots. Hieronder alledrie de nieuwe commercials, met onderaan de commercial die tijdens de presentatie van de iPhone 11 modellen te zien was.#iPhone #Slofie #Commercial
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
antw: Slofie's centraal in drie nieuwe iPhone commercials
30 december 2019 - 10:58    reactie #1
geplaatst door: Sypie
De filmpjes laten deze toch wel nutteloze feature zien. Als dit een USP is die Apple groots aankondigt dan weet je dat ze geen andere, belangrijke, punten hebben weten te vinden om een telefoon beter mee te maken.
antw: Slofie's centraal in drie nieuwe iPhone commercials
30 december 2019 - 11:18    reactie #2
geplaatst door: GeorgeM
Ik snap het gevoel, maar volgens mij klopt de conclusie niet.

Apple heeft genoeg commercials waarin allerlei serieuzere dingen gecommuniceerd worden, maar wil ook andere doelgroepen bereiken. Daar zijn deze commercials onder andere voor (ik vind ze trouwens ook best grappig).