SyncMate 8 met een aantrekkelijke korting
geplaatst: 15 februari 2020 - 10:33
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/SyncMate-icoon.jpg
SyncMate 8 met een aantrekkelijke korting
Heb je een Mac en daarnaast Apple’s devices als iPhone, iPad, HomePod, Apple Watch of Apple TV, dan werkt dat in de regel allemaal prima samen. Maar er zijn natuurlijk ook Mac-gebruikers met Android smartphones of tablets, en dan wordt het lastiger om alles te synchroniseren.

Tenminste, met de apps die Apple bij macOS levert, er zijn gelukkig wel apps van andere ontwikkelaars die hiervoor een oplossing bieden. Eén daarvan is SyncMate, waarvan inmiddels versie 8 uit is. Met deze app kan veel meer dan het synchroniseren van Android devices alleen. Je kan er bijvoorbeeld ook mee synchroniseren met elk device dat op je Mac is aangesloten, met cloud storages als Dropbox of Microsoft services als Outlook online account of Office 365 Home en Business, en meer. In de video hieronder komen ze in het kort voorbij.


Koop je SyncMate 8 via de site van de ontwikkelaar dan ben je daar minimaal € 44,48 voor kwijt, maar op dit moment kan je deze app hier kopen voor maar $14,99 (€ 13,81), en dat is voor een ‘lifetime license’. Let op, deze aanbieding is nog ruim drie dagen geldig.

De systeemeisen van deze app zijn niet al te hoog, het werkt met Mac OS X 10.8.5 (Mountain Lion) en later. Draai je een nog oudere versie van OS X op jouw Mac dan vind je hier de oplossing.


geplaatst door: Robert