https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV-app-icoon.jpg
Televisieserie “All Rise” gaat door met FaceTime en WebX
Door de corona crisis liggen praktisch alle opnames voor televisieseries en films op zijn minst gedeeltelijk plat. Maar er zijn gelukkig ook positieve uitzonderingen daarop, één daarvan is de Amerikaanse rechtbank-serie All Rise, die juist zal inspelen op de huidige situatie.

Daarbij gaan ze onder andere gebruik maken van Apple’s FaceTime en Cisco’s WebX, beide platformen waarbij veel mensen tegelijkertijd aan een videoconferentie deel kunnen nemen. Het verschil is dat FaceTime alleen maar werkt met apparaten van Apple, WebX is platform-onafhankelijk. In eerste instantie zal er één episode zo gefilmd worden, de focus zal daarin dan ook liggen op de huidige situatie. Veel van de footage zal in de huizen van de hoofdpersonen geschoten worden, de gedeeltes met de videoconferentie worden er daarna ingemonteerd.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AllRiseTelevisieserieCast.jpg
Televisieserie “All Rise” gaat door met FaceTime en WebX


Verder zal er door één persoon de beelden buiten worden vastgelegd, om juist goed duidelijk te maken hoe ontzettend stil en verlaten het daar is.

Het is de bedoeling dat deze episode op 4 mei in de VS op het kanaal CBS op de buis zal verschijnen, het wordt interessant om te zien of andere shows en films ook op deze situatie in zullen gaan spelen.


geplaatst door: Robert