Carpool Karaoke: The Series krijgt een derde seizoen
geplaatst: 24 januari 2020 - 11:31
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Carpool Karaoke: The Series krijgt een derde seizoen
Terwijl Apple TV+ langzaam maar zeker met meer eigen content gevuld wordt is bekend geworden dat Carpool Karaoke: The Series een derde seizoen zal krijgen. Niet voor niets, het is een groot succes in Amerika en heeft onder andere al twee Emmy’s voor Outstanding Short Form Variety Series gewonnen.

 Er komt dus een derde seizoen, waarbij het basisrecept hetzelfde is als in de twee voorgaande: sterren rijden rond in de Range Rover terwijl er niet alleen gekletst wordt, maar vooral heel erg veel gezongen. Dat is het basisrecept, maar inmiddels gebeurt er veel meer. Bijvoorbeeld de Surprised Singer, waarbij iemand die daar vooraf geen idee van heeft gevraagd wordt een liedje te zingen. Een nog veel meer, zoals je in de trailer hieronder kan zien.


Mocht je je afvragen hoe het kan dat mensen worden gefilmd terwijl ze zingen èn autorijden, dat is niet altijd het geval. In de video hieronder is James Corden met Justin Bieber te zien terwijl die in de Range Rover worden gesleept  terwijl die op wieltjes staat. Wat natuurlijk voor veel hilariteit en grappen zorgt, zoals het voorstel Carpool Karaoke te vernoemen in Carpull Karaoke.

Maar in de video hieronder komen ook voorbeelden voorbij waar James Corden wel zelf rijdt, wanneer er voor welke optie gekozen wordt is niet bekend.
 #AppleTVPlus #CarpoolKaraoke
geplaatst door: Robert