This Weekend Only, nieuwe deals in de App Store
geplaatst: 10 november 2017 - 13:38
Eén van de grote veranderingen die samengingen met iOS 11 was een compleet nieuw design van de ingebouwde App Store, waar tijdens de presentatie op de WWDC dan ook veel aandacht aan besteed werd.

Apple koos er voor om apps meer aandacht te geven en duidelijker zichtbaar te maken, maar dat ging ten koste van de hoeveelheid informatie die tegelijkertijd op het scherm zichtbaar is. Omdat niet alle gebruikers van iDevices daar even blij mee waren is er op het web aardig wat discussie hier over te vinden, mogelijk dat het vooral even wennen is. Hieronder zie je de App Store in iOS 10 en 11 naast elkaar.Sinds deze week heeft Apple in de de App Store een nieuw iets geïntroduceerd: This Weekend Only. Het is bedoeling dat vanaf nu het team van de App Store ons iedere week vanaf donderdag een aantal apps aanbiedt, die afgeprijsd of gratis zijn.

Je kan deze promoties vinden via deze link. In de VS worden op dit moment vier apps via deze actie aangeboden, wij moet het met twee doen: HotelTonight en Shoptiques. Shop local stores. Beide apps zijn op dit moment helemaal gratis.


geplaatst door: Robert
This Weekend Only, nieuwe deals in de App Store
reactie #1 geplaatst: 11 november 2017 - 16:21
Zou Apple commissie krijgen over de bestellingen die gedaan zijn via deze apps? Het zijn beide apps om ons het geld uit de zakken te kloppen... Niet zo heel erg nuttig als je het mij vraagt.
geplaatst door: Sypie