https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Sygic-icoon.jpg
Tot 31 juli Sygic's navigatie-app met 80 procent korting
Hoewel Apple's Kaarten-app of Google Maps vaak prima voldoen, zijn er ook genoeg momenten wanneer je graag een navigatie-app zou willen hebben waarin je ook offline kaarten kan gebruiken. Bijvoorbeeld op een plek waar je voor de data moet betalen, of op plaatsen waar geen bereik is.

Dat was één van de redenen waarom het nieuws in april van dit jaar dat Navigon is gestopt met het ontwikkelen van hun navigatie-app veel van ons niet erg blij maakte. Maar er zijn nog steeds andere apps die offline kaarten hebben, waarvan Sygic inmiddels een teaser-video online heeft gezet waarin we kunnen zien dat deze app ook met Apple's CarPlay gaat werken.


Dat is niet het enige, naast de visueel erg prettige weergave van Sygic is deze app op dit moment extra aantrekkelijk omdat die tot 31 juli stevig in de aanbieding is. De verschillende opties daarbij zijn als volgt:

  • levenslange licentie per werelddeel € 10,99 (in plaats van € 49,99)
  • met verkeersinformatie nu € 13,99 (in plaats van € 79,99)
  • wereldwijd met verkeersinformatie € 19,99 (in plaats van € 99,99)

Voor deze prijzen is Sygic zeker een aanrader, maar er zijn natuurlijk ook andere opties. Zo kan je bijvoorbeeld de kaarten van Google Maps of Waze ook bewaren voor offline gebruik en zijn er nog meer apps die deze mogelijkheid bieden. Bijvoorbeeld TomTom (€ 19,99 per jaar) of één van deze apps.

Hoe je de offline kaarten in Sygic op een iPhone kan kopen vind je op deze pagina, voor Android moet je hier zijn. Wat betreft de interface, de 'normale' kan je zien in de video hierboven, maar Sygic biedt nog een aantal andere opties om het op een visueel aantrekkelijke manier te laten zien, en die zijn ook in aanbieding:

  • Real View Navigation nu voor € 5,99 (in plaats van € 9,98)
  • Head-up Display nu voor € 5,99 (in plaats van € 9,98)
  • Dashcam nu voor € 5,99 (in plaats van € 9,98)
  • Cockpit nu voor € 2,99 (in plaats van € 7,48)

Van deze opties kan je hieronder Real View Navigation in actie zien.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert